Táborový deník - 7. den

Na snídani máme maskovanou drožďovou pomazánku. Je maskovaná tak, že droždí nejde cítit. Předpověď počasí se naštěstí mýlila a začal nám opět nádherný den. Děti se plazí jak zombí a to ještě nezačal pořádný hic.

Staňka s Jiříkem přijeli na chvíli posílit naše řady. Řady vedoucích a trenérú. Chvíli na to dorazil i Pavlík a Slávka. Hned se cítím bezpečněji, když je nás už tolik.

Dan měl dnes zaznamenání hodný zlepšovák ke hře záchod a dalším hrám na podobném principu. Velitelé družstev budou sračky. Tedy prújmy a tím se ušetří sil a časových kapacit pro vedoucí. Dokonce se i ukázalo při hře, že pro velitele zpočátku nezáživná hra nabila nový rozměr a vtáhla je. K lehkým odřeninám přišli Staňka a Igor.


Odpolední trénink patřil k těm standardním. Je horko a je třeba vysušit spacáky. To jsem ale ve svém životě neviděl. Malé děti lezou na stan, aby si přehodily spacák přes něj. Stany drží, dobré. Příště velcí pomúžou.

Další noční akce. Dnes je stezka odvahy. Zase neprošel múj návrh, aby šel každý sám a bez baterky. Jde se po dvojicích po trase hřiště - cesta - les - latríny - tábor. Někdo si možná trochu cvrnkl do textilu, ale jinak to proběhlo perfektně a zase bez ztrát na dětech.

Žádné komentáře: