Táborový deník - 2. den

Neděle je den bez rozcvičky, rozmazlování začíná. Oficiálně jsem zahájily tábor. Spousta nových a mladých dětí je zde poprvé. Rozdělili jsme je do skupin, nějak se to zvládne.

Igor nezvládl včerejší stavbu tatami, takže dnes dostane kurz lopaty a hrábí. Pod dohledem to snad do odpoledního tréninku zvládne s ostatními staršími. Nové piliny nemáme, rozhrabeme staré, snížíme výšku a ještě získáme větší plochu. Po obědě už jen napneme plachtu a tatami je nachystané.

Než začneme cvičit, využijeme vhodné sluneční podmínky a dosud čisté kimona pro společné focení. Zavčas, se špinavými kimony už fotka vypadá jinak. Úvodní cvičení je rozcvička pro všechny, začínáme na hřišti. Mezi dětmi jsou i nejudisté, ti své propújčené kimona oblékli ve svém životě poprvé. Pozdější osobní trénink nebyl využit mladými judisty, odpočívají a nechce se jim.

Večer hrajeme fotbal, Trenéři vs. účastnici. Zápas byl divácky velmi atraktivní, přilákal spoustu pozorovatelú. Spousta nádherných zákrokú a akcí, velmi poutavý fotbal.
Trenéři 15 : 1 Účastníci

Žádné komentáře: